Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi alan verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça alıngan davranışları sergilemektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belirli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Özellikle duygun ve saygınlık materyallerin başüstüneğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Genel amacı insanların binayı dokunca kararlamadan vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri önem alır.

Demetevler mahallesinde bulunan fiilletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you Yangın kapısı istanbul just performed triggered the security solution. There Yangın Kapısı are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bir yangın hâlinde veya herhangi bir ivedi durumda, kullanıcıların temelsizlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan gitmek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çışitalara vasıtasız erişmeleri kucakin lüzumlu tedbirler karşıır.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda kompetan personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu alfabemızda;

Her ahit özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya veya farklı bir köstek bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Kaçış yollarının özge kat ve öbür mekanların sineinden geçerek korunmuş alana erişmesina müsaade verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa oluşturulan kapılarının kocaliği 120 cm’den azca olmamalı; bu baplar içeriden hariçya sevap kilitsiz olarak açılmalı ve otomatik Yangın Çıkış Kapısı olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 zaman olacak şekilde konstrüksiyonlmalıdır.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra vikaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz kazançlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page